Huis van Techniek

Huis van techniek
In naam is Huis van Techniek een nieuwkomer op de markt van educatieve uitgeverijen. De organisatie is echter gebouwd op een collectief van mensen uit de branche die hun sporen hebben verdiend binnen de ontwikkeling van leermethodieken voor middelbaar onderwijs. Het collectief is ontstaan door het ontbreken van een antwoord op de huidige veranderingen binnen het vakgebied. Huis van Techniek laat zich adviseren door externe specialisten op het vlak van innovatie en communicatie alsmede vormtaal en onderzoek.

Foto linkedin

Drijvende kracht achter de methodiek is hoofdredacteur Rob Sars. Naast onderwijsontwikkelaar binnen het Koning Willem I College is hij als redacteur zeer gewaardeerd. Zijn visie op het vak, alsmede zijn verrichtingen in de praktijk maken hem een ambassadeur voor het onderwijs van de toekomst.

Referenties

Johan Verhoeven,
docent elektrotechniek Koning Willem I College

“De doordachte, maar eenvoudige wijze waarop je de beschikking hebt over een grote hoeveelheid informatie maakt het studiehandboek altijd relevant. Als docent vind ik vrijheid in deze leermethode erg prettig. De studenten hebben niet langer de indruk een lesboek door te moeten worstelen.”

Ben Veld,
student High Tech Metalektro
“Dankzij deze studiehandboeken weet ik steeds de informatie te vinden die ik op dat moment nodig heb. Het is begrijpelijk geschreven en het inspireert. Eindelijk ook eens een mooi studieboek dat er niet saai uitziet!”

Fama Volat,
bureau voor Communicatie en Innovatie
‘We zijn trots als ‘buitenstaander’ betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Techniek Compact. Techniek Compact weet de behoefte van de doelgroep alsmede de marktontwikkeling op sterke wijze te vertalen naar een uniek product. Dit is een innovatie binnen de branche.”

Henry van den Baar,
Studio HvdB
Ik ben samen met Rob Sars al enkele jaren bezig met de opmaak van de verschillende delen van Techniek Compact. Deze serie boeken is dusdanig goed dat ik, als totale leek in de wereld van de techniek, de materie zelfs al begin te snappen tijdens de opmaak.

Contactgegevens

Huis van Techniek
29 Oktoberplein 3
5221 JE ’s-Hertogenbosch

E-mail: info@huisvantechniek.nl
KvK-nummer: 17276678
Btw-identificatienummer: NL001247640B33

Algemene voorwaarden